Mielenliikutus

Maikku Miettinen

Marja (Maikku) Miettinen

Olen liikunnasta, urheilusta, elämästä ja luonnosta kiinnostunut aikuinen nainen. Erityisesti kiinnostavat ryhmien toimintaan ja vuorovaikutukseen liittyvät kysymykset.

Olen tehnyt paljon koulutuksia, työnohjausta (yksilö ja ryhmä) ja organisaatioiden kehitysprosesseja

Oma lajini on koripallo. Vaikka edistänkin ilomielin poikien ja miesten koripallotoimintaa, on sydämeni aina sykkinyt tyttöjen ja naisten palloilulajeille.

Sivistyn ja kasvan ihmisenä liikuntakulttuurista ja toivottavasti sivistän liikuntaliikuntakulttuuria. Minun mukana matkaajat osallistuvat, kilpailevat, menestyvät ja viihtyvät.

Olen liikuntatieteiden maisteri, valmennuksen suuntautumisvaihtoehdolta. Oma elämäni kriiseissä löysin psykodraaman. Kouluttauduin psykodraamaohjaajaksi ja sittemmin työnohjaajaksi.

Valmentaminen on iso osa identiteettiäni. Olen valmentanut 40 vuotta, ryhmiä laidasta laitaan, kilpailijoita, harrastajia, isoja ja pieniä ihmisiä.  Huippu-urheilussa olin mukana kun valmensin naisten koripallomaajoukkuetta.

Olen ollut lajiliitoissa ja seuroissa töissä yli 20 vuoden ajan.  Tunnustuksia työstäni olen saanut valmennuksesta (vuoden naisvalmentaja) edistäessäni liikunnan tasa-arvoa (piikkarit palkinto) ja koulutuksesta (Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu, vuoden kouluttaja).

Minut tavoittaa meilillä maikku.miettinen@gmail.com

Maikku

coach